Puig advertix que «la situació és encara complicada a pesar del «lleu descens»

El president ha dit que «hem de conscienciar-nos que els caps de setmana són de ser en les nostres cases»
Puig advertix que «la situació és encara complicada» | Europa Press

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha advertit este divendres que, «encara que queden 15 dies pràcticament» amb les actuals restriccions en vigor, «és evident que hui dia la situació encara és molt complicada» en el territori valencià a pesar del «lleu descens» registrat, pel que ha demanat que no hi haja «cap relaxació».

Puig o ha manifestat, en declaracions als mitjans durant una visita a Torrent, en l'Horta (València), preguntat per la possibilitat d'alleujar algunes restriccions. Puig ha remarcat que les actuals restriccions estan previstes fins al 15 de febrer i ha advertit que el territori es troba en un «moment molt àlgid de la pandèmia, si bé està en un procés de lleu descens, però que encara és molt lleu».

«Continuarem avaluant la situació i encara ens queden 15 dies pràcticament, però és evident que hui dia la situació encara és molt complicada i, per tant, cap relaxació. Jo crec que això ho té interioritzada la immensa majoria de la ciutadania», ha subratllat.

El president ha assenyalat que «hem de conscienciar-nos que els caps de setmana són de ser en les nostres cases o d'eixir amb una persona més» i que «no podem fer allò que ens agrada. Ho farem en uns mesos, però ara toca a cada un assumir la seua responsabilitat», ha insistit.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit en ser atacat amb una navalla en Alzira" "Increíble! Naix una bebé en una ambulància de camí a l'Hospital de Vila-real"