Quatre membres d'una mateixa família detinguts per vendre droga en sa casa en Torrent

Els arrestats són un matrimoni i els seus dos fills, un d'ells menor d'edat
Passaven droga a menors | Wikipedia

Agents de la Policia Nacional han desmantellat en Torrent, en la comarca de l'Horta (València), un punt de venda de droga 'a la menuda' i han detingut a quatre persones de la mateixa família, un
matrimoni i els seus dos fills
, un d'ells menor d'edat. En el registre s'han intervingut 57 dosi de marihuana, quatre grams de cocaïna i 128 bolses de tancament hermètic.

Les investigacions es van iniciar en juliol, en tindre coneixement els agents que una família resident en un cèntric carrer de la localitat de Torrent es podria estar dedicant a la venda de drogues possiblement cocaïna i marihuana, i que la majoria dels seus compradors eren menors d'edat.

Els agents han fet una extensa investigació en la que van comprovar que efectivament des d'esta casa es distribuïa droga i que un dels fills del matrimoni, un xic de 15 anys, passava la droga a altres menors en els voltants de la casa, mentres altres compradors pujaven a comprar-la.

Finalment esta setmana s'ha fet una entrada i registre en la casa, en la que s'ha detingut al matrimoni i els dos fills com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i s'han intervingut 57 dosis de marihuana, quatre grams de cocaïna i 128 bolses de tancament hermètic.

Es continuen amb les investigacions ja que durant estes, els agents han tingut coneixement que els sospitosos podrien haver amenaçat i insultat a alguns veïns de la finca, arribant a escopir a un d'ells. Els detinguts, sense antecedents policials, tres han quedat en llibertat mentres que la mare ha passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Baralla programada entre dos grups de jóvens en Mislata" "Desmantellen un grup que traficava amb armament fals convertible en real en Alacant"