Redueixen a un xic a Sueca després de denigrar a una dona i intentar agredir a un agent

Un jove va haver de ser reduït per agents de la Policia Local de Sueca (València) després d'humiliar i denigrar verbalment a una dona i, intentar agredir a un policia

Un jove va haver de ser reduït per agents de la Policia Local de Sueca (València) després d'humiliar i denigrar verbalment a una dona i, posteriorment, intentar agredir a un policia.

Els fets van ocórrer aquest cap de setmana, quan els agents "es van veure obligats a reduir a un home després d'haver-se negat a identificar-se, mostrant-se amb una clara actitud defensiva, desafiadora i intentar agredir el policia que tenia més a prop". No ho va aconseguir en apartar-se l'agent i en ser reduït per la resta de companys, informen fonts policials.

La intervenció va començar amb la denúncia d'una dona que dos homes l'estaven humiliant "amb propostes deshonestes i denigrants". La denunciant anava acompanyada de la seua parella i va demanar ajuda a la Policia Local en un estat "de tensió i nerviosisme", expliquen les mateixes fonts.

Personades unitats policials en el lloc dels fets, en la zona de la plaça Jaume I, un dels dos presumptes responsables es va negar a qualsevol col·laboració i a la seua identificació. Després que els agents intentaren minimitzar la situació per tots els mitjans, "va arribar a posicionar-se en una actitud de resistència i negativa activa".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Detenen a un jove per abusar sexualment de la seua mare a Silla" "Un home mor ofegat després de llançar-se a l'aigua per a salvar al seu gos a Orihuela"