La reina emèrita Sofia no va poder visitar les seues nétes Elionor i Sofia perquè no estava autoritzada, segons Pilar Eyre

Més d'una vegada s'ha comentat que la relació entre la reina emèrita i els reis no és especialment bona
La reina Sofia al costat de les seves nétes | Vanitatis

Uns dels temes que quasi sempre han generat debat ha estat la relació que manté la reina emèrita Sofia amb les seues nétes Elionor i Sofia. Concretament, han sorgit rumors que apunten que la dona de Joan Carles no pot visitar a les seues nétes tant com li agradaria.

En este sentit, el principal motiu seria pel seu fill, el rei Felip i la reina Letícia. Sembla que no mantenen una relació massa estreta amb els reis emèrits, d'igual forma que tampoc la tenen amb altres membres de la família reial.

Sense poder vore a les seves nétes

Ha estat la periodista Pilar Eyre la que en diverses ocasions ha comentat el fet que la reina Sofia ha mostrat el seu malestar davant de la prohibició de vore a les seues nétes o per no poder veure-les tant com li agradaria. De fet, Eyre ha apuntat que Sofia es va queixar a un familiar i que per això, esta situació va ser coneguda.


Com la majoria de rumors sobre la Casa Reial, Zarzuela va haver de desmentir la suposada mala relació i el fet que Felip i Letícia no la deixaren vore a les seues nétes. No és la primera vegada que s'han de desmentir rumors d'aquests tipus.

En aquest cas, Pilar Eyre ha revelat un dels episodis en què Sofia va voler visitar a Elionor i Sofia quan les nenes eren més xicotetes, però que no va poder veure-les.

La reina Sofia al costat de les seves nétes fa uns anys | Cedida

No estava al llistat de persones autoritzades

Segons relata la periodista, la reina emèrita va anar fins a la residència en la qual vivien els Prínceps d'Astúries, en aquells anys. Va voler visitar-les quan Felip i Letícia no estaven a casa. Les petites estaven cuidades per una infermera que s'encarregava d'elles. Va ser aquell dia quan la reina emèrita va voler vore a les dos nétes, però la infermera no ho va permetre.

Sembla que els actuals reis van deixar un llistat de persones autoritzades, i Sofia no estava apuntada. Inclús la monarca va arribar a reclamar: «Però sóc la seua iaia». Però no la van deixar entrar, seguint així el requeriment de Felip VI i Letícia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Molt Fort: Entren dins del cementeri i fan esta barbaritat a Castelló" "Ara Mateix: Un accident provoca retencions al bypass"