Rescaten a una dona retinguda en sa casa baix l'amenaça del seu fill en Alacant

L'agressor va amenaçar en tirar-se per la finestra
Tenia a sa mare retinguda en casa | Pixabay

Efectius de la Policia i de Bombers han rescatat a una dona que estava retinguda i amenaçada en sa casa d'Alacant pel seu fill, de 29 anys, que ha sigut detingut. Ha sigut l'exparella de la mare la que ha avisat a la Sala del 091 de la Policia Nacional d'Alacant que el seu fill tenia retinguda en casa a la seua exdona i no li permetia eixir al carrer.

Dos dotacions de la Policia es van personar en la casa i van escoltar crits d'ajuda que provenien de la víctima. Els policies van comprovar com la porta d'entrada estava completament tancada, pel que no podien accedir. En eixe moment es va sol·licitar la col·laboració dels Bombers de l'Ajuntament d'Alacant per a poder accedir a la casa, ja que els agents, quan intentaven entrar per la porta, l'agressor amenaçava amb tirar-se per una de les finestres del pis.

A l'arribada dels bombers, ells es van dividir en dos equips, un va intervindre obrint la porta de la casa amb les eines especials i, paral·lelament, un segon equip amb la grua escala va pujar a dos policies en la cistella per a accedir per l'exterior de la terrassa.

El xic va intentar tirar-se per la finestra

Això va fer que al mateix temps que intentaven convéncer al xic perquè deposara la seua actitud des de l'entrada, diferents agents que havien sigut ascendits pels bombers amb la cistella del camió que es trobava estacionat en el conseguiren entrar a la casa.

En el moment en el que van entrar els agents, el presumpte agressor es va tancar en una habitació juntament amb un gos de raça perillosa. En escoltar entrar a la policia, el jove va deixar solt al gos per a intentar conseguir una finestra intentant tirar-se però va ser pillat per altres dos policies que van conseguir entrar per una finestra, pel que van retindre al jove evitant que es causara cap mal.

Juntament amb la víctima, els agents van conseguir també calmar al gos. El xic ha sigut detingut per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos ferides en xocar amb el cotxe contra una casa en Castelló de la Plana" "Ferida en bolcar amb el cotxe en Castelló de la Plana"