Rescaten a dos ferits en un accident en Alacant

Han hagut d'intervindre els bombers d'Alacant
La conductora ha perdut el control | Ajuntament d'Alacant

L'Ajuntament d'Alacant informa que la Policia Local i dos dotacions de bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) d'Alacant han intervingut este divendres en un aparatós accident a on un cotxe híbrid ha perdut el control. A conseqüència, s'ha quedat penjant dins en un pendent dins d'una urbanització en el carrer de Mer, a on ha sigut necessari rescatar a dos persones que s'han quedat atrapades de l'impacte a dins del seu vehicle.

L'equip de Rescat en Accidents de trànsit de bombers ha actuat per a fer les maniobres amb atrapats, i a la seua arribada s'ha intervingut per a rescatar de dins a persones i fer una actuació el més ràpid, eficaç i eficient conseguint traure als ferits. 

En l'operatiu han participat un total de sis bombers del SPEIS durant més d'una hora, juntament amb dos patrulles de la Policia Local. Segons fonts policials, l'accident ha tingut lloc en perdre el control la conductora del cotxe híbrid, i s'ha accelerat impactant i quedant-se penjat el vehicle.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaen a un home en caure per una cala en Alacant" "Actualització: 2 ferides i 3 persones rescatades en l'incendi d'una casa en Alacant"