Rescaten dos homes en un incendi d'una vivenda de San Juan

Els dos homes vivien en habitatges contigus

Els bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS) han rescatat este divendres a dos homes d'uns 60 anys, que han resultat ferides per inhalació de fum, en un incendi registrat en el cinquè pis d'un habitatge en el carrer Maria Moliner, en platja de Sant Joan. Tots dos han sigut traslladats a un centre hospitalari. El SPEIS va rebre l'avís a les 15.40 hores i es van desplaçar al lloc dels fets tres dotacions, amb 14 efectius i tres patrulles de la Policia Local, segons ha informat la Regidoria de Seguretat d'Alacant en un comunicat. Els bombers es van dividir en diversos equips per a rescatar als dos homes que vivien en els habitatges contigus a la de l'incendi en la cinquena planta i que es trobaven confinats en una d'elles.

  

  

Segons els bombers, l'incendi es va registrar per causes que es desconeixen, va ser virulent i encara que es va aconseguir controlar i extingir ha quedant afectat tot habitatge. Les labors d'extinció van durar una hora i mitja. Quan es va iniciar l'incendi no hi havia ningú a l'interior de l'habitatge afectat. Les dos persones rescatades van eixir amb les caputxes o màscares de rescat connectades a l'equip de respiració del bomber, i van resultar ferides perquè van deixar la porta de l'habitatge on estaven confinats oberta, de manera que va entrar el fum. Des del SPEIS recomanen sempre que ocorre un incendi mantindre les portes dels habitatges tancats, per a evitar que el fum penetre en la vivenda i es veja inundada pel fum com ha ocorregut hui. A més, s'ha de col·locar roba mullada al voltant de les escletxes de les portes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detinguda una dona que furtava en cases fent-se passar per treballadora de la llar a València" "Accident múltiple a la V-31 deixa tres ferits"