Rescaten a tres persones després de què se'ls avarie la barca i s'estampen contra les roques en Xàbia

Els tres tripulants es van quedar dins de la Cova dels Òrguens, en el Cap de la Nau, fins que va arribar l'equip de salvament
Cap de la Nau en Xàbia | Twitter

 

Tres persones han sigut rescatades este dijous de vesprada en Xàbia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), després de què la barca en la que navegaven patira una avaria en el motor. Les fortes ones han acabat espentat l'embarcació contra les roques del Cap de la Nau.

Un equip de socorristes de la Creu Roja ha rebut un avís i ha mobilitzat una moto aquàtica i una embarcacó de rescat per a salvar als tres tripulants, que estaven en eixe moment dins d'una de les coves del Cap de la Nau, en la Cova del Òrguens, segons ha avançat el diari 'Levante-EMV'.

L'equip de salvament ha portat la barca trencada a una zona més segura i, quan ha arribat l'embarcació de Salvament Marítim Salvamar Dphida, l'ha remolcat fins al port. Cap dels tripulants ha patit cap lesió ni ha hagut de ser atés pels servicis mèdics. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🔴🚗 ROBATORI ALCOI: Li enganya per a què el porte a casa i li furta 200€" "🔴👦 ATENCIÓ ALACANT: Home deixa al fill, de 3, a soles en l'hotel i se'n va de copes"