Un resident de 99 anys apunyala al seu company d'habitació en València

L'agressor feia dies que presentava símptomes de demència
Els fets s'han produït en el Centre Sanitari Nuestra Señora del Carmen de València | Cedida

Un resident de 99 anys del Centre Sanitari Nuestra Señora del Carmen de València ha estat a punt de matar al seu company d'habitació. L'agressor, que feia dies que presentava símptomes de demència, ha apunyalat al seu company de 80 anys fins a quatre voltes.

Segons ha informat 'Levante-'EMV', els fets s'han produït cap a les tres i mitja de la vesprada, quan un dels cuidadors a sentit crits i ha acudit ràpidament a l'habitació. En arribar, s'ha trobat a la víctima assentada i sagnant pel coll i a l'agressor amb un ganivet de cuina en la mà.

Immediatament, des del centre han avisat a Emergències de la Generalitat, que ha mobilitzat una ambulància i diverses patrulles de la Policia Nacional. Donada la gravetat dels fets, el Grup d'Homicidis de la Policia Nacional de València s'ha encarregat del cas.

A pesar d'això, els investigadors han decidit no detindre a l'agressor, que ha sigut ingressat en la Unitat de Psiquiatria de l'hospital Clínic de València, per a que determinen el seu estat mental. L'home, que farà 100 anys enguany, feia dies que patia símptomes de demència.

L'agressor havia arribat a dir que sospitava que la residència anava a patir un atac i que els anaven a bombardejar, segons asseguren des del centre. A demés, també arribà a afirmar que la víctima, que patix alzheimer, havia matat a dos guàrdies civils i els havia enterrat sense desvelar a on es trobaven els cadàvers.

Per la seua banda, la víctima ha sigut ingressada en el mateix hospital a conseqüència de les ferides. Tot i que les lesions no són greus, es troba en observació per si es complicaren.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgente: Mor ofegat en una piscina en Alacant" "Urgent: Mor un ciclista en una greu caiguda en Segorbe"