Detenen a una xica per retindre il·legalment en sa casa a una altra xica en Alzira

L'oferta era per a cuidar d'un bebé per 200€ al mes
Estava dins d'una habitació, espantada, al costat de la segrestadora | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en Alzira, en la comarca de la Ribera (València), a una xica de 28 anys que, presumptament, ha retingut contra la seua voluntat a una altra dona que havia vingut des de Romania per una oferta de treball per a cuidar d'un bebé. La sospitosa, segons pareix, li exigia el pagament de 300 euros per a deixar-li tornar al seu país.

Els fets han passat a principis de setembre, quan el pare de la víctima va tocar des de Romania per a advertir que la seua filla podia estar retinguda contra la seua voluntat. D'eixa manera, els investigadors van ser avisats de la possible existència d'un segrest en un pis d'Alzira, ha explicat la Policia Nacional en un comunicat.

Quan els agents van anar al lloc dels fets, van trobar a una dona al costat de la víctima, que estava dins d'una habitació, espantada, però sense cap lesió visible.

Els policies van saber que la víctima havia arribat a Espanya des de Romania a mitjan agost, després de rebre per xarxes socials una suposada oferta de faena per a cuidar d'un bebé per 200 euros al mes. La sospitosa, segons pareix, li va comprar i enviar el bitllet d'autobús per a arribar a València, mentres que la seua parella la va arreplegar en l'estació d'autobusos de València i la va portar fins a Alzira.

Els investigadors també han sabut que, en més d'una ocasió, la segrestadora li hauria comentat a la víctima que si no vestia de manera més sexy, no eixiria de casa amb ella. A demés, li insistia en què demanara a la seua família que li enviaren 300 euros. En cas contrari, no li deixaria tornar al seu país fins a maig de l'any que ve. Ara per ara, la detinguda ha passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atropella i arrastra a un gos 50 metres en Alacant" "Actualitzat: Troben el cos de l'ancià desaparegut en Ontinyent"