Retira la pensió alimentària a uns fills

El jutjat ha pres esta decisió per negar "la salutació i la mirada" al seu pare

El Jutjat de Primera Instància número 8 de València ha declarat en sentència l'extinció de la pensió alimentària a uns fills, ja majors d'edat que estaven a càrrec del seu pare. El motiu ha sigut la falta de relació entre ells, a pesar que s'ha argumentat que el pare ha intentat restablir el contacte i que són els fills els qui "el rebutgen de ple".


En la sentència emesa el jutjat afirma haver intentat trobar motius coherents i amb fonament perquè tots dos "neguen la salutació i la mirada al seu progenitor", però no l'ha aconseguit.


Presentació de la demanda per part del pare

 

La demanda de modificació va ser presentada pel pare el novembre de 2011. Els motius al·legats són la falta de relació "rellevant i intensa". A la seua filla fa més de tres anys que no la veu ni coneix els seus estudis o dedicació i amb el seu fill més d'un any que no té contacte.  A més, el pare es troba en situació de desocupació i el rendiment acadèmic dels fills és baix.

El jutjat ha declarat: "ha quedat acreditat (…) que tots dos fills, no és que no tinguen relació amb el pare, que no tenen, sinó que no volen saber res d'ell".


Els dos fills van negar tindre relació amb ell en ser interrogats i també van admetre els intents d'aproximació del pare. Tampoc tindrien relació amb la seua àvia, que va arribar a Espanya en 2017 i a la qual a penes han vist. També es van utilitzar com a prova els missatges de WhatsApp entre les parts.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Desmantellada una xarxa dedicada a l'explotació dones i al tràfic de drogues" "Els pacients ja poden triar entre la visita del metge telefònica o presencial"