Ofereixen 40.000 euros al mes a Rocío Carrasco per les seues xarxes socials

Una empresa de comunicació convida a la televisiva a convertir-se en influencer i monetitzar la seua imatge en Instagram

Que Rocío Carrasco ha arribat a la vida televisiva per a quedar-se és un fet. La filla de Rocío Jurado ha causat un gran enrenou mediàtic amb el seu documental, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', i ha sigut arran d'este quan li han plogut les ofertes de treball després de romandre diversos anys fora del mercat laboral.


En este sentit, fa pocs dies es coneixia que la televisiva formaria part de l'equip de col·laboradors de 'Sálvame', programa encarregat de divulgar el seu testimoniatge sobre violència masclista i que ja té preparada una segona part que s'estrenarà a la tardor.

La revista Vaninatis ha explicat que almenys tres marques s'han posat en contacte amb ella per a oferir-li contractes d'imatge molt ben pagats.

Estes ofertes no han sigut les úniques que ha rebut durant estos mesos. Segons ha pogut saber Vanitatis per part de fonts del sector, una empresa de comunicació hauria realitzat una oferta base de 40.000 euros mensuals a Rocío Carrasco per crear i gestionar els seus comptes en xarxes socials.

No obstant això, per tots és conegut que la protagonista de la docuserie no segueix les tendències actuals de gestió d'imatge i renega de monetitzar (almenys fins ara) la seua persona en internet.


En mancar de perfil en les xarxes, l'empresa voldria gestionar la seua imatge a través de plataformes com Instagram. La proposta buscaria generar una imatge molt polida de la col·laboradora i aniria des de la creació dels comptes o la negociació de contractes publicitaris amb marques. A més, l'empresa tindria pensat organitzar un gran esdeveniment, a manera de presentació oficial.


Es desconeix si Carrasco acceptarà l'oferta, encara que és cert que no té presència en xarxes socials ni està a l'última en estes tendències.

Com reaccionarien les xarxes a la seua arribada?

 

Fonts del sector afirmen que seria una aposta segura i intel·ligent per part de la filla de la chipionera aprofitar este moment i sumar-se al negoci de les xarxes, ja que tots els personatges públics ho fan.

Alguns dels seus companys en 'Sálvame' poden arribar a facturar elevades quantitats mensuals pel seu treball en Instagram. En el cas d'Anabel Pantoja, es van arribar a rumorejar xifres de 3.000 euros d'ingressos per publicació.


A més, un dels majors motius que podrien impulsar a Rocío a acceptar esta oferta seria fomentar la seua labor solidària amb el moviment feminista.

Les xarxes serien el lloc perfecte per a realitzar la subhasta promesa de la seua ja icònic tratge fúcsia o per a llançar i publicitar finalment la seua esperada línia de samarretes amb la marca 'Soy Pitita'.

Com ella mateixa va comptar en l'última entrevista concedida per a tancar el documental, tots els beneficis seran donats a associacions que ajuden a víctimes de la violència masclista.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un conductor es dona a la fugida després de tindre un accident a Elda" "Increpen un jove autista per prendre el bany amb la seua gossa a Torrevella"