Eviten que un home salte des del balcó de la seua casa i pose fi a la seua vida

Es trobava pujat a una cadira amb la intenció de llançar-se a la via pública i va tancar la porta de la seua casa amb clau per a evitar que entraren i afirmava a crits que volia llevar-se la vida

Agents de la Policia Nacional han evitat este dimecres a València que un home es llevara la vida, després que este es pujara a una cadira al balcó del seu habitatge, situada en una segona planta, amb la intenció de llançar-se a la via pública. Els agents van haver d'accedir al pis pel balcó, perquè l'home havia tancat la porta amb clau per a evitar que entraren i impediren que duguera a terme el seu propòsit.

Els fets van ocórrer ahir, al voltant de les dos i mitja de la vesprada, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a un habitatge del districte valencià de Marítim, on pel que sembla una persona estaria pujada a una cadira al balcó i pretendria llançar-se.

Ràpidament els policies van acudir al lloc, comprovant que un home es trobava en el seu domicili fora de si, cridant que anava a llevar-se la vida, per la qual cosa van sol·licitar el suport d'una altra dotació policial, així com l'assistència d'un indicatiu sanitari.

Els agents van comprovar que esta persona havia tancat la porta del seu habitatge amb clau, a fi d'impedir que els agents pogueren accedir a l'interior per a evitar que duguera a terme el seu propòsit. Els policies van poder escoltar l'home després de la porta, cridant que li deixaren en pau, que volia llevar-se la vida i que no li ho anaven a impedir.

Davant tal extrem, els agents van sol·licitar la presència dels bombers, aconseguint finalment accedir al costat d'estos a l'habitatge a través del balcó, emprant per a això la cistella destinada a este efecte.

L'home, en adonar-se de l'arribada dels agents, va abaixar ràpidament les persianes, a fi d'evitar que entraren en el domicili, aconseguint els policies bloquejar-la amb les mans i accedir a l'immoble.

En eixe moment, este ciutadà va arremetre contra els agents, que van repel·lir l'agressió emprant l'escut protector, caient tots al sòl i aconseguint immobilitzar-lo a fi d'evitar que posara en perill la seua vida.

Finalment, va ser traslladat pels sanitaris fins a un centre hospitalari de la ciutat, on va quedar ingressat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Morella comptarà amb actes taurins durant el mes dagost" "Mor un home després de bolcar amb el seu tractor en un bancal a Xàtiva"