Quatre policies salven la vida a xic de 21 anys que s'havia desplomat en una platja de València

El xic s'havia desplomat en terra després de patir un infart
Dos agents de la Policia Local de València fent faenes de salvament en la platja | Policia Local de València

 

Quatre agents de la setena Unitat de Districte del Marítim de València han conseguit salvar la vida a un jove de 21 anys, després de què patira un infart en la platja de la Malva-rosa, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.

Un banyista va alertar a dos agents que estaven fent un servici de vigilància a les 23.40 hores del dissabte passat per a avisar-los que un jove havia patit un infart  a la vora de la mar, a l'altura de l'Hospital de la Malva-rosa Els agents van recórrer 300 metres a la carrera fins que van vore a un xic inconscient en posició de cúbit supí en l'arena, envoltat de persones que els van explicar que el xic s'havia desplomat i havia caigut en terra de repent.

Els policies van comprovar que el jove es trobava sense pols i van iniciar una reanimació cardiopulmonar mentres demanaven una ambulància. A continuació, va arribar una altra patrulla que va atendre al xic amb un desfibril·lador fins que van arribar servicis sanitaris que el van traslladar a l'Hospital Clínic.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"🤔 POLÈMICA BUSCA BLANCA: «Molts voldrien el mateix tracte», diu conegut presentador" "🔴🚗 5 FERITS A-7: 17 vehicles xoquen i causen 5 accidentats"