Sanitat confina a tot l'equip directiu de l'institut Leonardo da Vinci d'Alacant per un positiu en coronavirus

Hi ha un total de set persones afectades
Tot l'equip directiu, encara sense més positius confirmats, seguirà teletreballant | IES Leonardo da Vinci

La Conselleria de Salut Pública i Sanitat Universal ha confinat a la totalitat de l'equip directiu de l'institut Leonardo da Vinci d'Alacant per un cas positiu de coronavirus, a només uns dies de començar el curs escolar.

Segons informa 'Levante-EMV', als quatre membres de l'equip directiu confinat, es sumen els tres administratius del centre educatiu. 

D'esta forma, la direcció d'este institut ha decidit enviar un comunicat a tots els professors per a alertar-los de la situació i avisar-los de què el pròxim dilluns han d'assistir al centre per a iniciar el curs amb relativa normalitat, ja que es farà de forma escalonada. 

De la mateixa manera, tot l'equip directiu, encara sense més positius confirmats, seguirà teletreballant, ja que han estat en contacte amb la persona contagiada, seguint els protocols imposats per Sanitat. 

El cas de Tavernes de la Valldigna

Es tracta d'una situació molt pareguda a la que està passant en la localitat de Tavernes de la Valldigna, en la comarca de la Safor (València), en la una mestra del col·legi públic 'Alfandec' ha donat positiu en coronavirus.

D'esta manera, el centre educatiu ha decidit confinar a més de deu docents i es plantegen posposar l'inici de curs. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor en xocar un cotxe i una moto en València" "Ferit greu un motorista en un accident en la N-340 en Nules"