Un sensesostre retorna una cartera amb mil euros que va perdre un veí de Vinaròs

«Accions com la realitzada per aquest senyor són l'exemple del que hauria de ser l'essència de la nostra societat», subratlla un comunicat de la Policia Local
Un sensesostre retorna una cartera amb mil euros que va perdre un veí de Vinaròs | Policia Local d'Amposta

 

Un sensesostre ha retornat a Amposta (Catalunya) una cartera perduda amb 1.000 euros i el propietari dels quals és un ciutadà belga resident a Vinaròs, a la comarca del Baix Maestrat, que el vol localitzar per a agrair-li el gest, informa el consistori d'Amposta.

  

Dissabte passat un sensesostre d'Amposta va trobar una cartera perduda amb 1.000 euros en efectiu i documentació en el seu interior, i la va entregar a la cambrera d'un establiment de la ciutat perquè la fera arribar a la Policia Local i es poguera localitzar al seu propietari per a retornar-li-la.

  

Ara, tant ell com els agents de la Policia volen trobar al sensesostre per a agrair-li la devolució. «Accions com la realitzada per aquest senyor són l'exemple del que hauria de ser l'essència de la nostra societat», subratlla un comunicat de la Policia Local.

Busquen el sensesostre que va tornar la cartera a Amposta

Els fets van passar durant el passat dissabte 22 de setembre a la nit, quan una cambrera d'un local d'oci d'Amposta va rebre de les mans d'un sensesostre una cartera perduda amb 1.000 euros al seu interior. Després d'aquest acte honest, l'home va desaparèixer i la dona va entregar la cartera a la Policia Local d'Amposta, perquè aquests buscaren el propietari.

Així doncs, la policia de la ciutat ebrenca va trobar a l'home que havia perdut la cartera, un home de nacionalitat belga i resident a Vinaròs. Per aquest motiu, el cos policial d'Amposta està buscant al sensesostre que va fer aquest gest fent una campanya a través de les xarxes socials, ja que és una acció exemplar en l'essència de la nostra societat. A més, el propietari de la cartera perduda vol traslladar-li personalment el seu més sincer agraïment.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit en bolcar el seu tractor amb el què descarregava fruita a València" "Treballen des de dissabte en un incendi que afecta a una nau abandonada a València"