Sis persones detingudes per intentar ocupar una casa a tirs en Alacant

Van utilitzar també un gavinet durant l'ocupació
Els fets es produïren en el carrer del Músic Antonio Flores de la zona del nord de la ciutat d'Alacant | Google Maps
 

La degeneració de la zona del nord de la ciutat d'Alacant és cada volta major i l'okupació s'ha convertit en un problema. Durant la vesprada del passat dilluns, es va produir una disputa entre veïns per l'okupació d'una casa que va acabar amb un tiroteig i sis persones detingudes per la Policia Nacional per cometre delictes d'amenaces greus amb pistola i gavinet, invasió d'una casa i possessió il·lícita d'armes

Segons el diari 'Información', la vivenda està situada en el carrer del Músic Antonio Flores de la ciutat d'Alacant. Els sis arrestats es van intentar apropiar d'una de les cases de l'edifici en el que viuen a través d'amenaces greus. D'esta manera, cinc dels detinguts passaren ahir a disposició judicial i el sext va ser alliberat després de les seues declaracions en dependències judicials. 

Els fets es van produir en un pis situat en la segona planta de la finca, que és propietat de la família que viu en el pis de dalt. Els propietaris van sentir dos dispars i trobaren a alguns veïns de la primera planta amb bastons, una pistola i un gavinet de grans dimensions. Els denunciants afirmen que els demanaren les claus del domicili a través d'amenaces: «D'esta manera arreglem les coses; vos anem a matar a tu i als teus fills si no abandoneu la casa». 

Pistola al coll

Tot i les amenaces, els propietaris es negaren a abandonar la casa i els detinguts ficaren una pistola en el cap del fill de l'ama per a que este els donara les claus i el mòbil amb el que pretenia avisar a la policia. Al mateix temps, a la propietària li posaren un gavinet al coll mentres l'amenaçàven de mort.

Mentres es produïen estos fets, se sentiren les sirenes de la Policia Nacional i els okupes intentaren fugir. Poc després van ser detinguts, encara que no es va poder localitzar l'arma. Segons el testimoni dels afectats, els detinguts tenen la intenció d'apropiar-se de totes les cases de l'edifici. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben en bon estat a Ilu, desapareguda en Vila-real" "Troben ferida a la dona de Gata de Gorgos desapareguda ahir"