S'obrin les incripcions per a la V Cursa contra el Càncer Gandia

Aquesta carrera solidària tindrà lloc el 28 d'octubre
Samarretes, dorsals i cartells de la V Cursa contra el Càncer Gandia | Ajuntament de Gandia

 

Hui dimecres 5 de setembre s'ha presentat la cinquena edició de la Curso contra el Càncer Gandia, de la mà de la regidora d'Esports, Lydia Morant, acompanyada de la presidenta de L'AECC Gandia Maribel, Codina, el coordinador de carreres de l'AECC València, Sergio Sahuquillo i la psicòloga del programa de suport a malalts de càncer de Gandia, Natalia Ruiz. Aquesta carrera solidària tindrà lloc el diumenge, 28 d'octubre a les 11 hores des de la plaça Prado. Morant ha recordat que «hui mateix ja s'ha obert la inscripció, i per tant vull convidar a la ciutadania a participar-hi». Ha subratllat que aquest any l'objectiu és doble: impulsar l'esport i els hàbits de vida saludables però sobretot recaptar fons per a les investigacions de la malaltia i el servei psico-oncològic de suport a les famílies i a les persones malaltes de Gandia.

  La presidenta de L'AECC Gandia, per la seua banda, ha parlat a més de la particularitat d'aquesta edició en la qual les samarretes es podran adquirir de forma opcional i seran gratuïtes per als xiquets i xiquetes, junt amb la compra del dorsal. El dorsal costarà 5 euros que, ha recordat la presidenta, aniran destinats íntegrament a la lluita contra el càncer. A partir de hui totes les persones interessades es poden inscriure en www.runcancer.com i www.toprun.es.

La V Cursa contra el Càncer Gandia forma part de la quarta edició del Run Càncer-Circuït AECC València, que organitza al seu temps 72 marxes i 22 carreres, el més nombrós d'Europa. Sahuquillo ha explicat que «només en 2018 ja hem realitzat 13 proves més que en anys anteriors amb quasi 35.000 participants i una recaptació superior als 140.000 euros. Amb aquests diners hem aconseguit crear beques doctorals per a la investigació del càncer». L'any passat es va registrar una xifra de 5.003 participants, i en aquesta edició s'espera superar la xifra.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Policies d'incògnits sancionaran amb 90 euros pels excrements de les mascotes en esta població valenciana" "TEMPS: Alerta groga per fortes pluges a València"