El sospitós de la desaparició de Marta Calvo li demanà a un amic que es desfera del seu cotxe

L'Equip Central d'Inspeccions Oculars (ECIO) està registrant, de nou, la casa del fugitiu
L'ECIO busca pistes en el vehicle i en la casa del sospitós | Facebook - Marta Calvo

El principal sospitós de la desaparició de Marta Calvo li demanà a un amic que es desfera del seu cotxe perquè havia tingut un greu problema, segons ha avançat 'Levante-EMV'. És la nova informació que es coneix al voltant de la desaparició de Marta, que porta desapareguda des de fa pràcticament tres setmanes.

Els investigadors han pogut conéixer esta informació gràcies a que van donar amb el cotxe del sospitós molt ràpidament. La Guàrdia Civil va trobar el vehicle en una nau industrial, en mans d'un amic del sospitós, qui va afirmar que el sospitós li havia demanat que el netejara i es desfera d'ell.

Dos equips de Madrid s'han desplaçat a València

Degut a la neteja a la que ha sigut sotmés el cotxe i el seu estat, ja que està mig destrossat, s'ha desplaçat a València, des de Madrid, l'Equip Central d'Inspeccions Oculars (ECIO) del Servici Central de Criminalística de la Guàrdia Civil. L'ECIO, que compta amb més mitjans i recursos, analitzà ahir de matí el vehicle, però no es coneix si s'ha trobat alguna pista.

Els investigadors esperen trobar algun indici en el vehicle que els permeta incriminar al principal sospitós, un xic d'uns 35 anys, de nacionalitat colombiana i amb antecedents policials per narcotràfic, i, sobretot, que els porte al parador de Marta, la valenciana de 25 anys desapareguda en Manuel, en la Ribera Alta (València).

Nous registres en el domicili del sospitós

L'ECIO s'ha centrat hui dimecres en registrar de nou la casa del sospitós en Manuel, que va ser desinfectada per ell mateix abans de pegar a fugir un dia després de la desaparició de Marta, segons ha avançat 'Las Provincias'. Els professionals de Criminalística analitzaran la vivenda en busca de més pistes.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El principal sospitós de la desaparició de Marta Calvo desinfectà sa casa i s'esfumà" "Dos ferits en ser atropellats per una moto en Elx"