El sospitós de la desaparició de Marta Calvo ja va ser investigat per la mort d'una prostituta en València

Jorge Ignacio va ser l'últim client d'una treballadora sexual que va morir dies més tard
Principal sospitós | Twitter

El principal sospitós de la desaparició de Marta Calvo, que es troba desaparegut i buscat per la Policia, ja va ser investigat per la mort d'una prostituta en la ciutat de València. 

D'eixa manera ho avança hui el periòdic 'Las Provincias', que assenyala que Jorge Ignacio P.J., de 37 anys, va ser interrogat, pel fet de ser l'últim client d'una treballadora sexual, que va morir en un hospital dies més tard després d'haver mantingut relacions sexuals amb Jorge Ignacio. 

Segons pareix, l'empleada sexual va ser trobada per les seues companyes amb convulsions i desmaiada, després de què el sospitós abandonara ràpidament el prostíbul

Mesos més tard, la policia local de València, va conseguir trobar al sospitós, després de ser captat per una càmera la nit que va entrar en la casa de cites. A pesar de tot, només se li va atribuir un delicte per omissió de socors. 

Encara que es desconeix la causa de la mort de la meretriu, tot a punta al fet de què es va tractar d'una sobredosi per drogues, que el colombià li hauria subministrat. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Bolca un camió en l'AP-7 i causa importants retencions en Sagunt" "Fotos: Dos persones atrapades en un accident entre dos cotxes en Cullera"