Susanna Griso torna al treball després de la mort de la seua mare

La presentadora s'havia absentat de ‘Espejo Público’ per a afrontar la trista pèrdua
Susanna Griso ha decidit tornar a la rutina ràpidament | ANTENA 3

Este dijous Susanna Griso ha volgut reprendre ràpidament la seua rutina i s'ha tornat a posar al capdavant de ‘Espejo Público’ després de passar per un dels pitjors moments de la seua vida. La presentadora es va absentar sobtadament del programa després que la seua mare es trobara en un greu estat després de recaure d'un ictus que havia patit feia tres anys.

  

  

  

  

Susanna Griso es va desplaçar a Sant Cugat del Vallés per a estar amb ella els seus últims dies. Montserrat Raventós va morir dimarts passat als 94 anys i la presentadora va acudir al funeral abraçada pels seus familiars. Igualment, Alejandra Prat i María Zurita, amigues molt properes de la presentadora, es van desplaçar fins a Barcelona per a acompanyar-la en estos difícils moments i donar-li tot el seu suport.

Diversos homenatges i dedicatòries en les xarxes socials

Després de la defunció, la mateixa presentadora va voler despedir-se de la seua progenitora a través de les xarxes amb un curt però emotiu missatge. «Bon viatge, mare», va escriure Griso en el seu perfil de Instagram, en català, al costat d'una fotografia en blanc i negre on apareix Montserrat de jove, amb un gran somriure, al costat dels seus quatre fills.Este ha sigut un de tants homenatges que la periodista li ha dedicat a la seua mare. En un altre, per exemple, compartia una fotografia de Montserrat i el seu marit, també mort, en una espècie de llac i amb un ampli somriure. En esta instantània escrivia «junts», en al·lusió que, per fi, tots dos s'havien reunit en el més enllà.

Homenatge de Susanna Griso als seus pares morts | Instagram

 

En una altra publicació, Susanna compartix una fotografia del seu pare i de la seua mare en una espècie de sopar; destaca per tractar-se d'una fotografia en blanc i negre i perquè, malgrat estar parlant els dos amb persones diferents apareixien agafats de la mà, demostrant el gran amor que es professaven. En esta ocasió la periodista va voler afegir un tros de la cançó ‘Els vells amants’ de Joan Manuel Serrat.Als esmentats homenatges, Susanna ha afegit un altre que destaca de forma significativa: el dibuix que la seua filla li dedicava a la seua iaia. En la imatge es pot vore com, en clau infantil, apareixen representades la xicoteta i Montserrat. «Adéu iaia», escrivia a manera de despedida. La tendra imatge ha provocat quantitat de comentaris de suport, entre els quals es podien llegir: «Molt ànim, bonica», «records que mai s'han de perdre» i «preciós», entre molts uns altres.

El dibuix de Noa | Instagram

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Recordes a les filles gòtiques de Zapatero? Així han canviat" "Tràgic final per a l'home atropellat a l'avinguda Blasco Ibáñez"