Susanna Griso, visiblement afectada, assisteix al funeral de la seua mare arropada pels seus familiars

La periodista ha comptat amb el suport de tots els seus familiars i les seues amigues Alejandra Prat i María Zurita
Susanna Griso i els seus familiars en el funeral de sa mare| EspañaDiario.com

 

La mare de la presentadora Susanna Griso, Montserrat Raventós, moria als 94 anys este dimarts al matí després de patir una inesperada recaiguda d'un ictus que havia patit feia tres anys. A causa del greu estat en el qual es trobava en els últims dies, la periodista es va traslladar fins a la localitat barcelonina de Collserola, on també ha tingut lloc el funeral.

  

  

Susanna Griso i la seua germana | EspañaDiario.com

 

Igualment, Alejandra Prat i María Zurita, amigues molt properes de la presentadora, s'han desplaçat fins a Barcelona per a acompanyar-la en estos difícils moments i donar-li tot el seu suport. Les dos s'han deixat vore també molt afectades per la pèrdua i la tragèdia que ha colpejat a la seua amiga.

Alejandra Prat i Maria Zurita en el soterrament de la mare de Susanna Griso | EspañaDiario.com

 

Susanna s'acomiadava de la seua progenitora a través de les xarxes amb un curt però emotiu missatge. «Bon viatge, mare», escrivia Griso al seu perfil d'Instagram, en català, al costat d'una fotografia en blanc i negre on apareix Montserrat de jove, amb un gran somriure, al costat dels seus quatre fills.

Imatge de Susanna Griso en el tantori | EP

 

Griso va demanar uns dies lliures per «temes personals»

Fa uns dies l'absència de Griso als platós de 'Espejo Público' va fer saltar totes les alarmes, i l'altre dia mateix va eixir a la llum que la periodista havia demanat uns dies lliures per «temes personals», ja que havia d'atendre qüestions relacionades amb un familiar. Poc després, el seu portaveu va anunciar que la mare de Susanna es trobava en estat greu.

«Ha patit una recaiguda després de l'ictus que va patir fa anys», va explicar aleshores Frances Perellada, en declaracions arreplegades per 'Informalia'. Per este motiu, la presentadora es va vore obligada a demanar uns dies de descans i deixar que la seua substituta, Esther Vaquer, es posara al capdavant del programa.

Dona forta i vivaç


Susanna Griso sempre va destacar el caràcter fort i vivaç de la seua mare, qui va anar una viatgera infatigable pletòrica d'energia i ganes de viure. La periodista parlava de la seua mare amb un profund afecte i no eren poques les ocasions en les quals comentava com era. En una ocasió, va assegurar que les dos s'assemblaven molt i va arribar a dir: «És una viatgera incansable. En juny va voler anar a Pompeia. Fa meditació i gimnàstica tots els matins. És una gran aficionada als sudokus, al cinema i en el teatre té abonament. Una dona 10. Divertida, curiosa, intel·ligent, bona gent, bellíssima... Tant de bo herete els seus gens».

Fotografia compartida per Susanna Griso | Instagram

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Prohibixen a 2 xiquetes eixir d'Espanya per este terrible motiu" "Estes seran les noves rutes que oferirà Ryanair des de València"