1.700 punts de suministre es queden sense llum en el centre de València

La zona afectada, principalment, és la del C/ Don Joan d'Àustria
Imatge arxiu comptador elèctric | CEDIDA

 

ACTUALITZAT. A les 11.15 hores del migdia d'este dijous s'ha declarat una incidència en el subministrament elèctric en el centre de València. L'avaria, localitzada fonamentalment en el C/ de Don Joan d'Àustria, ha afectat a 1.700 punts de subministrament en un primer moment.

Segons avança el diari 'Las Provincias', l'avaria s'ha pogut solucionar en un 35% dels casos als 10 minuts, segons fonts d'Iberdrola. Amb tot, fins a passades pràcticament dos hores encara hi havia equips treballant en la zona per a localitzar l'origen i el motiu del tall elèctric, per a solucionar-lo, ja que la zona, concentra comerços i un trànsit de gent considerable constantment.

Finalment, cap a les 13.10 hores, quasi dos hores després d'haver-se produït l'incident que ha afectat el cor financer de la capital valenciana, s'ha restablit el servici. De fet, els equips que s'han desplaçat a la zona havien pogut controlar la incidència per al poc més de 30% d'afectats gràcies a usar línies aletrnatives. No obstant això, el servici no s'ha pogut reprendre completament fins que no han detectat i solucionat l'avaria.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: 26 robatoris amb força, amb l'ajuda d'un menor" "Ix un vídeo de Neymar amb la model que l’acusa de violació"