Tanquen cinc locals d'oci per no tindre la llicència oportuna o per superar el seu horari en Alacant

Segons la policia són els llocs de la ciutat a on més es contagia la gent per Covid-19
Han tancat 5 locals d'oci | Cedida

Agents de la Policia Nacional i de la Policia del territori valencià han tancat cinc locals per mantindre activitats amb llicència diferent de la permesa o per sobrepassar l'horari establit en Alacant. Els tancaments han afectat establiments de zones d'oci nocturn del Port i del 'barri' de la ciutat, llocs que, segons la Comissaria provincial, són els de major incidència de contagis per Covid-19.

Els operatius s'han fet segons les instruccions de la Prefectura Superior de València per al control i inspecció d'establiments d'oci nocturn i locals dedicats a la prostitució, amb l'objectiu de vetlar pel compliment de la normativa decretada pel Govern per a minimitzar els efectes del Covid-19.

Els locals d'alternació que s'han registrat en la província són 40, i s'ha comprovat que la majoria continuen tancats. S'ha inspeccionat els que mantenien la seua activitat. D'eixos, ha sigut clausurat un per falta de llicència i sancionat a altres dos per no complir les mesures sanitàries vigents.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Accident en Petrer: dos dones son atropellades per una furgoneta" "Ferit en un greu accident entre un cotxe i el metro en l'Alcúdia"