Terelu Campos passarà per quiròfan per una operació estètica

De la mateixa manera que la seua germana xicoteta, Carmen Borrego, la presentadora se sotmetrà a una intervenció
Imatge d'arxiu de Terelu Campos | Europa Press

Mentre continua recuperant-se de la mastectomia a la qual es va veure obligada a sotmetre's per extirpar el càncer mamari que patia, Terelu Campos ha decidit passar novament per quiròfan, encara que aquesta vegada per raons estètiques, un motiu molt diferent de l'anterior.

La notícia va ser donada per la seua companya i presentadora de 'Sálvame', Carlota Corredera, qui va justificar així l'absència de la tertuliana al plató de Telecinco. «Terelu ha fet el pas a última hora de sotmetre's, també com la seua germana, a un canvi d'imatge en el qual s'inclouen retocs».

D'aquesta manera, va detallar que la col·laboradora havia demanat ser baixa per poder anar a la visita amb el metge que tenia programada. La informació oferida per Corredera va sorprendre els seus companys, incrèduls que Terelu volguera passar novament per quiròfan.

Els canvis estètics de les Campos

La més que comentada i valorada intervenció quirúrgica de Carmen Borrego, que ha aprofitat per llevar-se la papada i arreglar-se les parpelles, ha picat la curiositat de la seua germana, Terelu Campos, que ha decidit realitzar-se alguna cirurgia per millorar la seua imatge.

La mateixa col·laboradora ja havia deixat entendre que el canvi de Borrego no seria l'únic que cridaria l'atenció, encara que ningú podia imaginar que seria la mateixa Terelu qui se sotmetria a una operació. Sorprèn que, després de superar un càncer, algú vulga tornar a entrar a quiròfan.

El que sí que ha estat confirmat és que la intervenció la qual realitzarà la filla de María Teresa Campos no està relacionada amb el seu estat físic i de salut. De la mateixa manera, l'operació serà totalment compatible amb la mastectomia, no portant-li cap d'inconvenient sobre la primera cirurgia.

L'adéu temporal de Terelu a televisió

El que és evident és que la decisió de Terelu Campos comportarà que la tertuliana s'allunye, novament, dels platós de televisió. Haurem d'esperar setmanes, inclús mesos, per tornar a veure la presentadora valorant l'actualitat al plató de 'Sálvame'.

La mateixa Carlota Corredera confirmava aquesta situació, advertint que Terelu «estarà durant un temps fora de la tele», i avançant que «reapareixerà pròximament, junt amb la seua germana», en el que assegurava que implicaria «un canvi radical» d'ambdues. 

Carmen Borrego ja ha passat per quiròfan

L'anunci que Terelu Campos se sotmetrà a la mencionada cirurgia plàstica arriba dies després de conèixer-se que la seua germana, Carmen Borrego, també havia decidit passar per quiròfan. La filla petita de María Teresa Campos va decidir llevar-se la papada i arreglar-se les parpelles.

Ara faltarà veure quina és la decisió que pren Terelu Campos sobre la seua operació. De moment, es desconeix completament quins són els plans de la presentadora i col·laboradora, encara que de ben segur que, pròximament, coneixerem els retocs que es realitzarà.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MOLT DUR: Els problemes de salut que poden posar fi a la carrera de Julio Iglesias" "Desmantellat un dipòsit d'armes i munició a Gandia"