El terratrèmol de l'Iraq supera les 200 víctimes

El sisme, que ha tingut lloc a la frontera amb Iran, registra més de 1.700 ferits

El terratrèmol que es va patir ahir, diumenge 12 de novembre, a la frontera entre Iraq i Iran al voltant de les 19.20 hores comença a comptabilitzar importants dades de víctimes i ferits que dimensionen la gravetat de la situació. El sisme, que va registrar una magnitud de 7,3 a l'escala de Ritcher, ha causat, de moment, 207 persones mortes, a més de 1.700 ferides, dades que poden incrementar en les pròximes hores, a mesura que es facen les intervencions de seguretat necessàries. 

  

El sisme s'ha registrat a 104 quilòmetres a l'oest de Kermanshah, una de les ciutats més importants del país iranià, i a 204 quilòmetres al nord-est de Bagdad, capital d'Iraq. Posteriorment, s'han produït una trentena de rèpliques, les quals comptaven amb magnituds de fins a 4,5, en diverses províncies dels estats afectats, entre elles Teheran, la capital. També hi ha hagut impacte del terratrèmol a altres països de la regió, com Turquia i els Emirats Àrabs, però amb menor intensitat.Fonts oficials han confirmat que els Serveis d'Emergència estan multiplicant les tasques de rescat, però la situació de les carreteres locals i els danys provocats a les xarxes de comunicació telefònica, així com del sistema elèctric, estan dificultant molt la seua atenció. Entre les poblacions més afectades pel sisme es troben Ghasr, Shirin, Sarpul i Azgale.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'avís que va donar l'assassí d'Alzira abans d'acabar amb la vida de la xiqueta de 2 anys" "La sorprenent nova amistat de la reina Letícia que coneixes molt bé"