Detenen un desconegut per agressió sexual a plena llum del dia en Calp

Els fets van passar a les 10.30 del matí, a plena llum del dia
L'aressió s'ha succeït en Calp, en la Marina Alta | Cedida

 

Este dilluns, a les 10.30, una dona de mitjana edat ha patit una abús en Calp (Alacant), quan un desconegut ha eixit del no-res, se li ha tirat damunt –fent-la caure en terra– i s'ha masturbat damunt d'ella, fugint del lloc ràpidament. La víctima, que estava passejant per la partida Manzanera de la localitat de la Marina Alta, ha denunciat els fets.

Gràcies a la descripció física i de la roba, la Guàrdia Civil ha pogut detindre al –presumpte– autor, un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola, que té antecedents penals per delictes semblants. De fet, segons pareix, va complir una condemna de presó fa un any per això.

Segons la descripció dels fets, la dona estava passejant per la partida de Calp i, de repent, es va trobar amb un home que se li va tirar damunt amb violència, sense dir-li res, amb la intenció de palpar-li les parts íntimes. L'impacte va ser tan brusc, que la dona va caure en terra, lesionant-se els genolls. Va ser en eixa posició que l'home va aprofitar per a masturbar-se damunt de la víctima per a, acte seguit, fugir corrents.

Gràcies a les dades aportades per la víctima, el presumpte agressor ha sigut ràpidament localitzat en sa casa i, després d'haver sigut reconegut clarament, ha tornat a la presó, segons ha decretat el jutge. El seu reingrés és a causa de la reincidència. En esta ocasió, l'home està acusat d'un delicte d'agressió sexual i d'un altre de lesions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ VALÈNCIA: 1.700 punts sense llum en el centre" "VALÈNCIA: 26 robatoris amb força, amb l'ajuda d'un menor"