La data vital per a saber alguna cosa de Tomás i les xiquetes desaparegudes serà el diumenge

Ha passat ja un mes des que les xicotetes, Anna i Olivia desaparegueren sense deixar rastre al costat del seu pare, Tomás Gimeno

Ha passat ja un mes des que les xicotetes, Anna i Olivia desaparegueren sense deixar rastre al costat del seu pare, Tomás Gimeno. El progenitor d'estes xiquetes d'1 i 6 anys no li les va retornar a la seua mare a l'hora acordada i des de llavors res més s'ha sabut de cap dels tres. Ara totes les esperances estan posades en diumenge que ve, una data clau en la qual els investigadors esperen obtindre alguna prova que els ajude a trobar el parador ignorat d'estes tres persones.


Des del primer moment, la Guàrdia Civil va qualificar d'alt risc esta desaparició i des de llavors no s'ha parat de buscar a les xiquetes i al seu pare per terra, mar i aire. No obstant això, encara no hi ha rastre d'ells.
Són diverses les hipòtesis obertes que s'han remenat durant estes angoixants setmanes, des del segrest i la fugida fins a un possible parricidi.


Han sigut múltiples les diligències practicades, començant pel rastreig del mòbil de Tomás Gimeno, a través d'un duplicat de la seua targeta, fins a l'anàlisi de diferents càmeres de seguretat que van poder registrar els seus moviments abans que la terra li ho engolira.


També s'han analitzat els seus moviments bancaris per a comprovar si havia fet prèviament a la seua desaparició alguna retirada gran d'efectiu i les autoritats competents s'han desplaçat fins a cinc ocasions al seu habitatge per a buscar restes biològiques, alguna cosa que també han fet en el seu cotxe i la seua embarcació d'esbarjo.


La investigació té posada tota la seua atenció ara en dos hores crítiques, les que transcorren des que Tomás Gimeno es va acomiadar dels seus pares al costat de les xicotetes, al voltant de les 19.30 hores, fins que les càmeres de la Marina de Tenerife ho van gravar entrant en les seues instal·lacions a les 21.30 hores. Va ser llavors quan un vigilant el va veure només sense Anna ni Olivia carregant maletes i bosses en la seua llanxa.

Una llarga espera


Totes les esperances estan ara centrades en diumenge que ve, data en la qual el vaixell oceanogràfic dotat amb un sonar d'escombratge lateral i amb un robot submarí té previst arribar a primera a Tenerife.
A bord d'esta embarcació viatja el robot submarí no tripulat Liropus, capaç de maniobrar fins a 2.000 metres de profunditat.


Amb esta tecnologia la Guàrdia Civil rastrejarà el fons submarí en una àrea delimitada pel geoposicionament del mòbil de Tomás Gimeno, obtingut a través d'un duplicat de la seua targeta.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Dos dones ferides després de desplomar-se un ascensor a Benirredrà" "53, 46 i 8 anys de presó pels atemptats de Barcelona i Cambrils"