Tràfic de persones en Castelló: «Em van amenaçar en tirar-me de casa si no em prostituïa»

L'acusada, d'origen marroquí, va negar tots els fets davant de l'Audiència Provincial de Castelló
Una dona s'enfronta a un presumpte delicte de tràfic de persones | València Diari

Una dona s'enfronta a sis anys de presó per enganyar i intentar obligar a una xica a prostituir-se en Castelló. Per estos fets, l'acusada s'enfronta a un presumpte delicte de tràfic de persones, ja que va captar a una xica, aprofitant-se de la seua mala situació econòmica.

  

La víctima va ser enganyada per l'acusada, d'origen marroquí,  qui li va dir que podia vindre a Castelló a treballar en el sector de l'hostaleria. Quan la víctima va arribar, esta li va dir que treballaria com a prostituta. «Em van dir que portarien hómens a casa i que jo havia de gitar-me amb ells. Em van amenaçar en tirar-me de la vivenda al carrer si no em prostituïa». Este és el testimoni que el dilluns 13 de gener va fer la víctima davant l'Audiència Provincial de Castelló, segons informa 'Mediterráneo'. 

L'acusada ho va negar tot i va explicar als magistrats que va acollir en sa casa a la presumpta víctima, ja que no tenia com sobreviure després d'un treball que no va arribar en la localitat de Huelva. A demés, la processada va contar que l'ara denunciant li va proposar que les dos anaren a Granada a treballar, però que van tindre alguns conflictes i per això van deixar de viure juntes. 

La Fiscalia demana 6 anys de presó

Davant d'este relat, la fiscal li va preguntar a l'acusada que per què el seu número de telèfon estava vinculat en internet a servicis sexuals, qüestió que no va saber respondre. La Fiscalia demana per a l'acusada una pena de presó de sis anys, el pagament de 1.000 euros i una indemnització per danys morals i lesions a la víctima de 12.300 euros.

La versió de la víctima contrasta amb la de la processada, qui va contar que quan va arribar a Espanya ja comptava amb permís de treball per a arreplegar maduixes en Huelva i que, una volta allí, una coneguda seua la va posar en contacte amb l'acusada. «Ella em telefonava i insistia en què anara a viure a Castelló», explica la víctima. 

Quan va arribar a Castelló la investigada li va dir que si no sabia l'idioma, no podia treballar com a cambrera i que la prostitució era una faena fàcil. «Jo li vaig dir que no i ella em va agredir. Em va estirar del monyo i un home va començar a vigilar-me i a amenaçar-me», conta la dona, que va acabar denunciant-ho a la policia. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen a un lladre furtant en un camió en València" "Ara mateixa: Un accident múltiple provoca retencions per a entrar a Alacant"