Un tramvia atropella a una dona en Alacant

L'accident s'ha produït este matí i ha obligat a tallar la circulació de dos línies del TRAM en la zona
El tramvia ha atropellat a la dona en la glorieta de Paqui Veza   | Arxiu

 

Una dona de 74 anys ha resultat ferida lleu este dimecres –amb una fractura de monyica i contusions– en ser atropellada per un comboi del TRAM en la glorieta de Paqui Veza al Cap de l'Horta, en Alacant. Segons pareix, la dona ha creuat amb un semàfor en roig i el vagó de tramvia li ha pegat un colp, tal com ha informat el Centre d'Informació i de Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU), els Ferrocarrils de la Generalitat i l'Ajuntament d'Alacant.

L'accident del comboi, que anava amb destinació a plaça de la Corunya, en la zona de la Platja de Sant Joan, s'ha registrat a les 07.45 hores d'este matí i ha obligat a suspendre el servici de les línies 4 i 5 durant mitja hora, fins a les 08.15 hores.

El CICU ha mobilitzat una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic que han assistit a la víctima per una fractura de monyica i contusions i, posteriorment, ha sigut traslladada a l'Hospital de Sant Joan d'Alacant en l'ambulància de Suport Vital Bàsic.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: Culpables de matar a conductor, de 30, i la filla, de dies, en l'A-35" "ACCIDENT CASTELLÓ: Camioner borratxo xoca contra 9 cotxes en Onda"