Un treballador ferit en caure des d'una quinta planta d'un edifici en obres en Alacant

La víctima presenta ferides en diferents parts del cos
L'operari ha caigut des d'una quinta planta | Pxhere

Els bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament, han acudit esta vesprada de dilluns a un edifici en obres, situat en l'avinguda de la Constitució d'Alacant, per a rescatar a un treballador que per causes que s'investiguen ha caigut d'una quinta planta a una quarta, mentres estava treballant i ha acabat ferit.

Els efectius de bombers l'han rescatat de dins de l'obra, en un lloc de difícil accés, i ha sigut evacuat amb el vehicle escala, i posteriorment atés pels efectius sanitaris, acabant ferit amb múltiples fractures. Els bombers s'han traslladat amb tres dotacions, avisats cap a les 16.20 hores, d'un accident laboral en una obra, juntament amb tres patrulles de la Policia Local que han hagut de tallar els accessos perquè accediren els bombers.

Un operatiu amb set bombers han fet el rescat, que ha sigut complicat a causa que l'edifici estava en obres, i han tingut dificultat per a arribar fins a on es trobava l'obrer. Una volta han arribat, han rescatat i immobilitzat a la víctima, qui ha sigut atés pels efectius sanitaris. Després de ser estabilitzat, ha sigut evacuat amb el vehicle escala per l'exterior de l'edifici. Les faenes de rescat s'han allargat més d'una hora i mitja, i amb posterioritat ha sigut evacuat a un hospital.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit en bolcar amb el camió en Segorbe" "Greu ferida en xocar un cotxe i un camió en l'A-31"