Comencen els treballs de desenrunament en l'edifici esfondrat a Peníscola

En l'accident va morir una dona i un xiquet de 14 anys, i ferit un jove de 26 anys, que encara està en tractament

Els treballs de desenrunament de l'edifici d'apartaments de la urbanització Font Nova de Peníscola, que es va veure afectat per una ensulsiada el passat 25 d'agost, han començat este dimarts després que haja arribat al lloc maquinària especialitzada, que retirarà els elements sortints de l'estructura que segueix en peus per a assegurar la zona.


El succés va causar la mort a dos persones, una dona de 54 anys i un xiquet de 14 anys, i va deixar ferit a un jove de 26 anys, fill de la dona morta, que va ser rescatat la mateixa nit del succés d'entre els enderrocs, i que encara rep tractament de rehabilitació en un centre especialitzat de Castelló.


Des d'ahir han anat arribant a la zona màquines i grues al costat d'operaris que van estar valorant quin tipus d'intervenció s'ha de realitzar per a assegurar l'estructura principal de l'edifici que té diverses eixides i volades parcialment derruïdes i que podrien caure pel seu propi pes en començar a treballar en la zona on es van esfondrar els apartaments.


Hui ha començat ja el treball en alguna d'estes parts sortints i no estables, respectant i assegurant la zona de l'edifici que compta amb els habitatges que segueixen en peus i estan bé.


Els treballs de recerca sobre les causes de l'ensulsiada continuen de manera paral·lela a estos treballs.Primer habitatge


De totes les famílies que tenien pis en este edifici, tan sols tres d'elles la utilitzaven com a primera residència, estes han rebut les claus que els ha proporcionat la Generalitat dels habitatges.


D'una banda, el pare del menor mort, i parella de la dona morta, ja ha rebut les claus d'un habitatge social a Vinaròs.


Per un altre, una família ha rebut les claus temporalment d'un habitatge de la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Peníscola, que sufragarà les despeses necessàries per a moblar-la.


Finalment, situada a Vila-real i també sense moblar, correspon al jove de 26 anys que encara rep tractament a Castelló i no es mudarà de manera immediata.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Una vintena de ferits en l'explosió d'un bloc d'apartaments" "Detingut després d'atropellar a un home i danyar tres vehicles a València"