30 adolescents intenten pegar-li una pallissa a un altre en el centre d'Alzira

Pot tractar-se d'un cas de bullying escolar, segons alguns testimonis
El menor s'ha refugiat en la gasolinera | Google Maps

Este divendres al migdia, cap a les 14.30 hores, s'ha produït un intent d'agressió en Alzira, en la comarca de la Ribera (València). Segons pareix, un grup de vora 30 adolescents, entre xics i xiques, han acaçat a un altre per a pegar-li en ple carrer de la capital riberenca.

Tal com ha avançat 'Levante-EMV', pareix ser que els implicats tenen entre 14 i 15 anys i havien estat acaçant-lo des de l'Institut d'Educació Secundària Rei en Jaume, al costat del Parc de l'Alquenència. La víctima passava per l'institut i, allí, uns xics se li havien encarat perquè, suposadament, havia fet unes gravacions amb el mòbil. Després d'això, van començar a insultar-se i, poc després, ha començat la persecució.

Quan la víctima ha arribat a la gasolinera que està entre el carrer de Pérez Galdós i el carrer de la Unió, ha sigut ajudat pels treballadors del local ha alliberar-se d'un xic que l'agarrava del braç i que portava a vora 30 adolescents darrere, com incitant a l'agressió. Segons un dels adults que han ajudat al menor, «si no arribem a parar-ho, li peguen una pallissa».

La suposada víctima es va quedar en la gasolinera mentres es va avisar a la policia. Una volta han acudit els agents al lloc dels fets, el grup ha sigut dissolt i han tranquil·litzat i acompanyat a casa a l'adolescent. Segons els testimonis, tot apunta a un cas de bullying o assetjament escolar. Per això, des de la policia s'ha informat que investigaran els fets i que abordaran la situació per a acabar amb l'acossament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Actualització: Moren 2 motoristes en un accident en Benicàssim" "Fotos: Crema un cotxe entre Elx i Dolores"