Tres anys de condemna per arrancar el dit a un company en una presó de Castelló

Els fets van passar en gener de l'any 2017
La Ciutat de la Justícia de Castelló | Europa Press

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a tres anys de presó per un delicte de lesions greus a un reclús del Centre Penitenciari de Castelló I que va arrancar el dit d'una mossegada a un company seu. 

A demés, el condemnat haurà d'indemnitzar amb 6.830 euros a la víctima, que també ha sigut condemnat en esta causa a una multa per un delicte lleu de lesions. Per contra, el tribunal ha absolt a altres dos interns respecte dels que la Fiscalia va retirar l'acusació.

Els fets van passar en el 2017

Segons recorda el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), l'agressió es va produir sobre les 17.30 hores de la vesprada el dia de Reis de 2017, quan els dos interns, que s'havien reptat prèviament, es van citar en la sala de la televisió del Centre Penitenciari Castelló I, dependències en les que no hi ha càmeres de vigilància.

La sentència relata que, durant la baralla, el principal condemnat, que tenia 31 anys en el moment dels fets, va mossegar el tercer dit de la mà esquerra de l'altre pres i li va amputar l'ungla, el palpís i, parcialment, la falange. El ferit, de 33 anys, va pegar al seu torn al seu contrincant amb les mans i li va causar contusions en la mandíbula esquerra i en el costat dret.

Esta resolució encara no és ferma i es pot recórrer en apel·lació davant el TSJCV, segons explica l'alt tribunal valencià en un comunicat.

  

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ara mateixa: Retencions i talls de trànsit per la 'tractorada' en València" "Dos ferides en un atropellament en Castelló"