Tres voluntaris sancionats amb 4.200 euros per repartir menjar en València

Joan Ribó, alcalde de la ciutat, ha assegurat que s'estudiarà el cas d'estes multes
Des de l'ajuntament asseguren que es revisarà el cas | PLV

La Policia Local de València ha multat amb 4.200 euros al restaurant 'La Lusitana Tasca' de la capital del Túria i a dos veïnes voluntàries per repartir menjar a diferents famílies en situació de vulnerabilitat del barri del Cabanyal de la capital valenciana.

Segons informa el diari 'Levante-EMV', diferents locals del barri valencià han denunciat este dilluns este fet que qualifiquen d'«abusiu». La situació naix durant el mes de març i abril, en ple confinament pel Covid-19, quan diferents voluntaris i hostalers del barri van decidir posar en marxa una iniciativa per a repartir menjar a les persones més necessitades.

La iniciativa estava formada pel propietari del restaurant i de les associacions de Brúfol, Espai Veïnal Cabanyal i del Centre de Salut de Marítim Serreria I, que s'encarregaven del repartiment. Els col·lectius afectats afirmen que «l'activitat es feia complint sempre les mesures de seguretat decretades».

Es revisaran les multes

No obstant això, el resultat final d'esta acció ha acabat en que tres persones han sigut multades per repartir 180 racions de menjar durant el 17 de març. 

Este acte ha generat molta polèmica per Internet, pel que l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, s'ha pronunciat a través del seu compte de Twitter i ha dit que es revisaran estes sancions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estafa a un centre de reciclatge durant un any en Petrer" "A punt de morir ofegat en una coneguda platja d'Alacant"