Trobada una bomba militar en el passeig marítim d'Orpesa

Els agents volen descobrir la procedència del projectil
El projectil militaren Orpesa | Policia Local

La Policia Local d'Orpesa en la comarca de la Plana Alta (Castelló) van localitzar un projectil militar en el matí d'este diumenge, dia 3 de novembre, en el passeig marítim Mediterrani, una zona que va ser acordonada pels efectius policials per a garantir la seguretat de veïns i visitants.

L'artefacte, de 50 i 60 centímetres de longitud, va ser trobat al costat d'una palmera als voltants de l'emblemàtic hotel Koral, situat enfront de la platja Morro de Gos del municipi.

Després de l'avís, que el va donar un vianant que es trobava passejant per la zona, fins al lloc es van traslladar, a més de la Policia Local de la localitat, dos patrulles de la Guàrdia Civil d'Orpesa, a més d'agents de la Guàrdia Civil de Benicàssim i Castelló.

Els agents van abandonar el lloc emportant-se l'artefacte, que finalment va poder ser identificat com una granada de morter moderna de l'Exèrcit de la que, segons s'extrau de l'informe policial, faltava l'espoleta, possiblement amb munició, amb el que no va fer falta detonar l'arma.

La investigació continua oberta i ara els agents volen descobrir la procedència del projectil.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un futbolista valencià, arruïnat pel segrestador del seu germà" "Una dona es queda atrapada en el cotxe en la Pobla de Vallbona"