Trobada la dona de 91 anys que va desaparéixer ahir dissabte en el Pico Agudo d'Orihuela

La dona, que presentava signes d'hipotèrmia, ha sigut traslladada a l'Hospital d'Elx
Trobada la dona de 91 anys que va desaparéixer ahir dissabte en el Pico Agudo d'Orihuela | Guàrdia Civil

 

La dona de 90 anys que va desaparéixer aquest dissabte als voltants del Pico Agudo d'Orihuela, al Baix Segura, va ser trobada amb vida ahir, cap a les 10:30 hores, en una zona de barranc.

  

  

A meitat de la vesprada del dissabte, la Guàrdia Civil d'Alacant va començar la cerca d'una senyora de 90 anys que s'havia perdut en el Pico Agudo, terme municipal d'Orihuela. María es va perdre el dissabte a la vesprada quan estava amb la seua família.

La dona presentava signes d'hipotèrmia

  

Més d'una vintena d'agents de la Guàrdia Civil van començar la cerca d'aquesta persona pel fet que la llum diürna arribava a la seua fi i al fet que l'enfonsament de les temperatures durant la nit podia posar en perill la vida d'aquesta dona. La nit no va impedir que prosseguira la cerca, en la qual es van realitzar contínues batudes a peu, comptant amb el gos de la Guàrdia Civil especialitzat en cerca de persones, i a més amb la col·laboració d'altres cossos policials, Protecció Civil i Bombers.

  

  

Finalment, ahir al matí es va localitzar a María, cap a les 10:30 hores, des de l'helicòpter. Fins a aquest punt exacte s'han acostat els agents del EREIM a peu per a rescatar-la. Li van proporcionar aigua i la seua pròpia roba d'abric perquè entrara en calor, ja que presentava signes d'hipotèrmia.

Es va necessitar la col·laboració de la grua de l'helicòpter de Bombers

  

A causa de l'inaccessible de la posició de la dona, es va necessitar la col·laboració de la grua de l'helicòpter de Bombers per a evacuar-la i el seu posterior trasllat a l'Hospital d'Elx, per a una revisió mèdica.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un accident provoca una avaria en una ambulància quan traslladava un pacient a València" "Un sensesostre retorna una cartera amb mil euros que va perdre un veí de Vinaròs"