Troben el cadàver del caçador desaparegut a Catí des de desembre

La roba trobada al costat del cos corresponen a les que l'home de 63 anys portava en el moment de la desaparició

Els equips de recerca que buscaven al caçador desaparegut des de desembre a Catí han trobat el cadàver d'una persona que podria correspondre amb l'home de 63 anys.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir si són les restes que busquen, les peces de roba sí que corresponen a les que l'home portava quan va desaparéixer. Ara s'espera que les anàlisis forenses determinen definitivament la identitat.

L'home va desaparéixer a la zona del mas Safondo en Catí i la família va avisar el 112 quan els companys de caça van donar l'alarma després de perdre-ho de vista i no aconseguir localitzar-lo.

Una vegada localitzat el cos, s'ha establit un perímetre de seguretat entorn del mateix a fi de realitzar una detallada inspecció ocular del lloc i el preceptiu alçament del cadàver, tot això en el marc de la investigació seguida per la Guàrdia Civil per a tractar de determinar les circumstàncies de la defunció.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Detingut per presumptes maltractaments a la seua exparella a València" "Es reprén la cerca de Marta Calvo després d'un gir en la investigació"