Troben un cadàver en una caseta abandonada en el port de València

El cos ha sigut vist per un vigilant de la instal·lació portuària.
Club Nàutic de València | ValènciaDiari

ACTUALITZAT 12.30 HORES

Les últimes informacions assenyalen que el cos trobat estaria en gran estat de descomposició i que per este motiu, no s'ha pogut identifcar al cadàver, que podria portar mort alguns mesos.

Segons pareix el cos no presenta signes de violència. A pesar de tot, la situació del cos impossibilita encara saber si es tracta d'una mort natural o d'un assassinat. 

Encara que inicialment s'apuntava al fet de què el cos es trobava en un cubicle, pareix que finalment estava en una caseta abandonada de la zona ZAL del port, que es troba tancada, encara que és usual que els indigents accedisquen.

  

11.25 HORES

El cadàver d'una persona ha aparegut en la ciutat de València, en els voltants del Club Nàutic de la capital, este dissabte al matí. 

Segons ha avançat el periòdic 'Levante', el cos ha sigut vist per un vigilant de la instal·lació portuària. 

En concret, el cadàver es trobava dins d'un cubicle, dels que es troben distribuïts per la zona. 

Ha sigut este treballador el que ha comunicat els fets als efectius de seguretat, que s'encarregaran ara d'investigar les causes de la mort. 

De moment, es desconeixen més dades sobre el cos, com el sexe, l'edat o la nacionalitat.

També pots llegir...

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Marta Calvo: El sospitós ja va ser investigat per la mort d'una prostituta en València" "Bolca un camió en l'AP-7 i causa importants retencions en Sagunt"