Troben el cadàver d'un home en la seua casa a Madrid quan anaven a desnonar-lo

Portava quatre anys mort
Imatge de la Policia Municipal de Madrid | cedida

Els veïns d'un bloc de Sant Blas, a Madrid, encara no ho poden creure. Agustín, de 56 anys, portava mort segurament d'una dolència hepàtica des de la tardor de 2013 en el seu domicili i ningú s'havia adonat fins ara. La macabra troballa va ser descobert per la comissió judicial quan anava a ser desnonat del seu domicili per ordre del Jutjat d'Instrucció número 100 de Madrid.

En el veïnat no es parla una altra cosa i és que apunten que tots en el barri li havien trobat a faltar, però creien que havia perdut la vida en l'hospital, ja que ell mateix els havia assegurat que estava malalt segons el Món. «És el xic del tercer el que ho va dir. I va assenyalar que va percebre alguna cosa molt estranya», va assegurar un veí. Un altre va explicar que «Agustín estava malalt.

«L'última vegada que el van vore en vida, en 2013,  va ser una vesprada que va anar ambulància a dur-lo. Ningú el van tornar a vore i van creure que havia mort en el centre mèdic», explicaven els que ho coneixien.

El cadàver del mort el van trobar momificat en una habitació del seu domicili situat en un tercer pis del barri de Simancas. Allí Agustín vivia solament des de diversos anys després de deixar-ho amb la seua dona. «S'havia separat de la dona fa temps i crec que tenia una filla que ja ha de ser major», van explicar els residents del bloc. Afirmen que els únics que van preguntar per ell era del banc i que com ningú li donava per mort li havien tallat la llum i l'aigua també.

El passat 14 de novembre inesperadament la comissió judicial va confirmar la seua defunció, coincidint amb la data límit que tenia per l'impagament de la hipoteca de la seua casa. Després de la tràgica troballa van portar el cadàver a l'Institut Anatòmic Forense, on sospiten que porta uns quatre anys mort i estan investigant les causes de la mort. De moment descarten una mort violenta, ja que no hi havia indicis d'açò en la seua casa i tot estava en ordre.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Atropellen a un home a l'avinguda Blasco Ibáñez" "Novetats sobre la mort del xiquet de 3 anys d'ahir a Castelló"