Troben el cadàver d'un bebé nounat en la pala d'una excavadora

Els investigadors assumeixen que el cos va ser enterrat fa uns dies, encara que no es descarta que portés setmanes o mesos en el terreny

La Policia alemanya està buscant a la família del bebé el cadàver del qual va ser trobat este divendres en Schelklingen, en el sud-oest d'Alemanya, dins de la pala d'una excavadora. Segons han informat diferents mitjans alemanys com el periòdic 'SWR', el cos sense vida pertanyeria a un nounat.

Pensaven que es tractava d'una nina

L'operari de l'excavadora al principi va creure que es tractava d'una nina, però després va informar la Policia després de constatar que era un cadàver. El mateix divendres es va realitzar una autòpsia, però de moment no es coneixen els resultats.

El cos va ser enterrat fa uns dies

Els investigadors assumeixen que el cos va ser enterrat fa uns dies, encara que no es descarta que portés setmanes o mesos en el terreny i només ha aflorat després d'unes obres d'aplanament.

Busquen a la mare

Ara busquen a una dona que haja estat vista embarassada recentment i que no se sàpiga res del bebé o a una persona que haja estat vestesca portant una bossa de plàstic en la zona.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Policies maten a tirs a un home en un campionat de surf a la platja de Huntington Beach" "Els científics descobreixen una nova boca en el volcà de la Palma"