Troben un cadàver d'una dona en el riu Xúquer al seu pas per Cullera

Va donar l'alerta a la Policia Local un home que passejava per la zona

El passat diumenge 2 de setembre un veí de Cullera, a la comarca de la Ribera Baixa, va trobar un cadàver surant al riu Xúquer en el seu pas per esta ciutat, mentre passejava el seu gos. El diumenge de vesprada, cap a les 21:00 hores, és quan este testimoni va identificar un cos humà al riu.

El veí va telefonar a la Policia Local de Cullera, la qual es va presentar ràpidament fins al lloc dels fets per rescatar el cadàver i buscar les causes. En traure el cos de l'aigua varen comprovar que era una dona i en el procés d'investigació i identificació es varen adonar que no es tractava d'una dona la què havia estat denunciada la seua desaparició. Per tant, seguiren en les investigacions i varen trobar documentació de la morta, segons informa dels fets el periòdic Levante-EMV.

La Policia Local de Cullera i la Guàrdia Civil varen poder comprovar que es tractava d'una dona de nacionalitat lituana i que tenia 47 anys. La seua parella havia telefonat minuts abans de la troballa a la policia per comunicar que no tenia la pista d'ella des de feia hores, segons el mateix diari esmentat.

Les primeres investigacions apunten a que es tractaria d'un accident, en caure la dona al riu i així ofegant-se. Però no es descarta cap altra hipòtesi de la seua mort.

El segon cadàver des de fa unes setmanes a Cullera

Una embarcació que treballava en la mar a Cullera, a la comarca de la Ribera Baixa, va trobar fa unes setmanes el cos sense vida d’un home que havia quedat atrapat en la xarxa d’estos pescadors que estaven realitzant la seua feina en les aigües d’esta població. 

Els pescadors que trobaren el cadàver estaven fent treballant des de la seua barca ‘Picardies’ a tres milles de la costa, i en el moment de recollir les xarxes és quan s’han donat compte que estaven recollint un element de gran pes. En traure del tot les xarxes de pescar van descobrir que era el cadàver d’un home, i els mateixos pescadors han deixat tot com estava per no contaminar possibles proves, acatant les ordres dels agents de la Guàrdia Civil.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Esta és la decisió de València per a l'ús dels patinets elèctrics" "ALERTA: Seguix l'avís groc per pluges en estes zones de la Comunitat"