Troben el cadàver d'un home devorat pels seus gossos a Sagunt

S'espera l'informe forense per a saber si les ferides dels animals causaren la mort o van ser posteriors a la seua defunció
Zona aproximada en la qual s'ha localitzat el cadàver. | Google Maps

Este dimarts, 17 de novembre, diferents agents de la Guàrdia Rural i la Guàrdia Civil de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València), trobaren el cadàver d'un home en el jardí de la seua casa de camp en el Camí de L'Estepar, terme municipal de Sagunt.

Tal com ha publicat el diari 'Levante-EMV', el cos presentava un gran número de ferides tant en les mans com en els peus. Segons pareix, els gossos de la víctima van atacar a l'home, ja que té numerosos signes de mossegades per tot el cos.

Un amic de la víctima va avisar a les autoritats, ja que es va estranyar de no rebre cap notícia de l'home. La policia judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació, però s'espera l'informe forense per esclarir si les ferides dels animals causaren la mort o van ser posteriors a la seua defunció.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Acusen a Jorge Ignacio P. J., d'introduir droga en la beguda de les seues víctimes" "Pillen 'in fraganti' a un home en Alacant amb un objecte perillós"