Troben desorientada a una dona en una carretera del Verger desapareguda en Oliva

Ha estat tota la nit soles
L'AP-7 al seu pas pel Verger | Google Maps

Agents de la Guàrdia Civil del Verger, en la Marina Alta (Alacant) han localitzat este dijous a una dona, alemanya de 78 anys, desapareguda des de dimecres d'un càmping d'Oliva, en la Safor (València). La dona ha sigut trobada per una patrulla que l'ha vista mentres caminava per l'AP-7, en sentit a València, a l'altura del terme municipal.

Els fets han passat sobre les 07.05 hores d'este matí, quan una patrulla ha vist a la dona, que tenia símptomes d'estar «bastant desorientada i d'haver passat tota la nit a la intempèrie», a pesar de no portar damunt cap roba d'abrigar.

No portava documentació

A demés, la comunicació amb ella era bastant complicada, perquè l'única llengua que parlava era l'alemany. A la dificultat de l'idioma, se sumava que anava indocumentada, cosa pel que localitzar a algun familiar que es poguera fer càrrec d'ella era «pràcticament impossible».

Després de nombroses gestions, s'ha sabut que l'anciana havia desaparegut este dimecres per la vesprada d'un càmping de la localitat d'Oliva (València), a on estava amb el seu home. Una volta que el personal sanitari ha comprovat que estava en bon estat de salut, ha sigut traslladada al seu lloc de residència.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben un laboratori de marihuana en un xalet d'Alacant" "Atenció: Més controls de trànsit en Sagunt"