Un jove de 19 anys apunyala son germà de 20 davant la família i fuig durant dos mesos

El jove ha confessat el delicte i ha sigut detingut com el presumpte autor d'un delicte per temptativa d'homicidi
Sang per una baralla. | Marc Guitart

 

Este dilluns, la Policia Nacional ha detingut en València a un jove de 19 anys, després de confessar l'apunyalament de son germà de 20, el passat 13 de maig. 

El xic, que havia fugit del domicili i ha estat desaparegut durant els dos últims mesos, fins a la seua entrega esta setmana, era buscat per la policia com el presumpte autor d'un delicte per temptativa d'homicidi. 

Segons ha informat el periòdic 'Levante', les causes de l'apunyalament es remunten a una enorme baralla que els jóvens van tindre en presència d'altres parents en la casa familiar, que està situada en l'avinguda de la Constitució, entre els barris de Torrefiel i Orriols. La discussió va pujar de nivell i va acabar amb l'ara detingut  apunyalant amb un ganivet a son germà. 

El ferit va haver de ser ingressat en l'Hospital per la gravetat de les seues ferides, mentres que l'altre continua arrestat a l'espera de què s'inicie el procés judicial. De moment, la Policia desconeix quines van ser les causes d'esta terrible baralla. 

També pots llegir..

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALACANT: Troben el cadàver d'un home asfixiat en el seu pis" "POLÈMICA: La 'policia islàmica de la moral' arriba a Espanya"