Verdeliss confessa que el seu matrimoni ha passat per una crisi

La youtuber ha reconegut que les vacacions que han passat en Los Ángeles els han servit per a començar de nou, després de patir una forta crisi de parella
Verdeliss confessa que el seu matrimoni ha passat per una crisi | EUROPA PRESS

Verdeliss no deixa mai d’estar d’actualitat i més després de què fera el salt de YouTube a la televisió de la mà de Telecinco i ‘Gran Hermano’.Però, últimament i des del naixement de la seua filla prematura Miren, la youtuber havia reconegut que el seu matrimoni no passava pel seu millor moment i que ella i el seu home Aritz estaven travessant una profunda crisi de parella.

D’això precisament ha parlat en la seua última aparició pública amb motiu de la presentació del llibre de Carlota Corredera ‘Hablemos de nosotras’, un llibre en què apareix Verdeliss, ja que és una de les dones que ha sigut entrevistada dins del llibre de la presentadora de ‘Sálvame’ per a explicar la seua experiència com a dona i parlar de feminisme.

 

Verdeliss reconeix els alts i baixos de la seua parella

Després de què confessara que el seu matrimoni no anava del tot bé, els reporters han volgut saber en quin punt estava la relació amb el seu home i ella ha contestat amb la sinceritat que la caracteritza: «És veritat que portem un any súper intens, el part prematur de Miren, després vam tindre una època fluixa en estiu, però com en totes les parelles, que passen els seus alts i baixos. Però tampoc ha sigut una crisi. Per a tot existix el diàleg, intentar superar tots els entrebancs».

Verdeliss s'ha sincerat sobre l'estat de salut del seu matrimoni | INSTAGRAM

Verdeliss també ha reconegut que la mudança a la seua nova casa, que s’ha allargat més del compte, ha propiciat massa tensions entre la parella i ha provocat més dificultats de les esperades en el dia a dia del seu matrimoni, però que gràcies a les vacacions que van disfrutar en Los Ángeles, van poder començar de nou i oblidar els mals moments: «Vam estar de vacacions i ens va anar molt bé. A voltes, necessites fer un 'reset' al teu dia a dia per a tornar a remuntar», ha assegurat reconeixent que actualment tot torna a estar de meravella entre la parella.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els investigadors continuaran rastrejant plantes de fem després de la confessió de Jorge" "Busquen a un pastor evangèlic fugit de la justícia per abusar d'una menor en València"