Victoria, la mare de Julen, podrà complir la promesa que li va fer al seu fill

Victoria està embarassada d'un mes i mig
Els pares del menut Julen estan esperant el seu tercer fill | Cedida

 

Huit mesos després de la tràgica mort del seu segon fill, pareix que arriben bones notícies per als pares de Julen, Victoria García i José Roselló, que estan esperant el seu tercer fill. Victoria està embarassada d'un mes i mig i d'esta manera podrà complir la promesa que li va fer al menut «donar-li un germà», així ho confirmava ella mateixa en el diari 'ABC'. 

Dos fills perduts per tràgiques circumstàncies

El fill o filla que esperen serà el tercer de la parella, ja que van tindre a Óliver i a Julen, els dos morts per tràgiques circumstàncies. El primer, el fill major, va morir només dos anys abans que el menut Julen. L'abril del 2017, el fill major moria amb només tres anys després d'una malaltia sense que es poguera fer res. 

Poc després, el gener del 2019, la família perdia de forma tràgica al seu segon fill. El menut Julen queia pel pou de 25 centímetres d'ampària i més de 70 metres de profunditat, d'una finca de Totalán, en Màlaga, i, després de 13 dies incessants de busca, va  ser rescatat sense vida del pou. Per tal de recordar als seus dos fills perduts, la parella ha decidit tatuar-se una cosa que represente als seus xiquets. 

Victoria duu tatuat al braç dret les cares d'Óliver i Julen, mentres que José ha decidit tatuar-se en la cama l'ombra amb les postures que més definien els seus dos fills a l'ombra d'una posta de sol.

Els pares de Julen després de conéixer la notícia | València Diari

 

Complir la seua promesa

Victoria i José seguixen «intentant sobreviure» a la tragèdia d'ara fa huit mesos que els ha deixat «destrossats», tot i que ja van declarar que no podrien ser mai feliços, van assegurar que «amor i afecte» no els faltarà mai i d'eixa manera ho han demostrat amb este nou infant que està en camí.

Els pares encara no saben si serà xiquet o xiqueta, però han assegurat que no els importa el sexe del bebé sinó que només el volen tindre ja amb ells per a poder-lo cuidar i ensenyar-li qui van ser els seus germans.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un ferit greu en afonar-se una casa en Orihuela" "Mata el seu home, li talla el cap i li'l dona a una amiga dins d'una caixa en Cantàbria"