La vida d'Ángel i la de la seua família, un infern després d'un error mèdic no reconegut a Madrid

En 2010 va ingressar a un centre hospitalari per sinusitis i va eixir amb un 83% de discapacitat reconeguda
Imatge del menor amb la seua mare | ABC

 

Un jove de 16 anys, Ángel, sofreix d'una epilèpsia que dificulta la convivència en la seua llar. Els seus pares, Ángel Basilio i Salobrar de Matías, sense quasi poder controlar al jove, ja que aquest és incapaç d'emetre sons i agredeix amb freqüència. Tot es deu a un diagnòstic clínic: epilèpsia devastadora de la infància d'etiologia desconeguda.

Esta és la malaltia de la qual sofreix el jove de Madrid i, al seu torn, provoca que els familiars del jove visquen en un infern. «El que li han fet al meu fill és terrorisme», sentencia la seua mare. «Pitjor que això, perquè a les víctimes del terrorisme les compensen. Al meu fill no», afegeix.

Amb estes dures declaracions inicia el relat del seu viencia al costat de la malaltia del seu fill. Segons informa '20 minutos', el cas del jove epilèptic és el cúmul d'uns errors hospitalaris que no s'han reconegut. Ángel va ser ingressat en 2010 per una simple sinusitis, però amb el pas del temps –i la dilatació del tractament per contínues prescripcions d'antibiòtics— es transformaria en una anomalia molt més greu.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les 3 millors tendes tradicionals valencianes per a comprar torró" "Els 4 èxits de l'hivern de Primark que desitjaràs tindre sí o sí i no eixiràs de casa"