La vida de les filles de Zapatero després del seu posat gòtic a Washington

Les dos filles de l'expresident socialista s'han format en el món audiovisual
La famosa foto de la família Zapatero amb Barack i Michelle Obama. | Cedida

 

El 23 de setembre de 2009 era un dia històric: el primer president negre de la història dels Estats Units anava a dirigir-se per primera vegada al plenari de les Nacions Unitat. Però dos adolescents de 16 i 13 anys vestides de gòtiques, una bruna i una altra rossa, que estaven assegudes en les graderies de premsa i públic i acompanyades per una escorta, anaven a centrar totes les mirades d'Espanya: eren les filles del president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero.

Poc després de l'obertura de l'Assemblea General de l'ONU, es va produir una altra imatge. La Casa Blanca la va allotjar en la galeria que el Departament d'Estat té en la web Flickr. La foto es va prendre en el Metropolitan, on Barack Obama i la seua dona van oferir un sopar. En la imatge, apareixen Zapatero i la seua dona, Sonsoles Espinosa amb les seues dues filles, al costat de Barack Obama i Michelle. Aquell 'look' amb el qual Alba i Laura Rodríguez Espinosa van acudir al Museu Metropolitan de Nova York per a acompanyar al seu pare a un acte oficial. 

Alba Rodríguez Espinosa en la portada de Diez Minutos. | Diez Minutos

 

Però, que ha sigut d'elles després d'aquell moment que va marcar època en la Moncloa? Ambdues són ja totes unes dones. Laura té ara 24 anys i, la seua germana Alba, ara té 21. Les dos han seguit els passos de la seua mare, Sonsoles Espinosa, i l'art els crida més que les lleis. Alba, la xicoteta, va ser portada fa amb quasi dos anys de la revista 'Diez Minutos'. La publicació descobria aleshores que la jove perseguix a famosos càmera en mà. Fins i tot va arribar a acreditar-se per a assistir com a fotògrafa en l'Hotel Ritz per a cobrir el 'photocall' de la presentació de la pel·lícula 'No llores, vuela', on va tenir l'oportunitat de fotografiar a l'actriu Jennifer Connelly. Segons explica 'Informalia', era becària de la Universitat Europea. La seua preparació els ha costat una dinerada als seus pares perquè va estudiar Comunicació Audiovisual i Arts Escèniques en eixe centre privat.

 

Laura, la filla major de Zapatero. | Cedida

La major, Laura, va estar a punt de fer Filosofia, però va ser captivada també per la mateixa vocació de la seua germana, la imatge, i es va matricular en un grau mitjà en l'Escola Superior de Comunicació, Imatge i So i va fitxar com a becària en el departament de producció de la cadena Reial Madrid Televisió. 14.400 euros els van costar als Zapatero els estudis de la major. És el preu del grau mitjà d'Imatge i So en el CEV. Als seus 24 anys, la filla de l'expresident del Govern seguix avançant amb la seua carrera per a convertir-se en una experta en el món audiovisual. Fa un any va entrar com a becària en Noho Comunicació, l'agència d'Alicia Català Hereu, filla de l'empresari hoteler Antonio Català, fundador de la cadena NH i actualment propietari de la majoria de AC Hotels.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tràgic final per a l'home atropellat a l'avinguda Blasco Ibáñez" "Atenció: Detingut un menor armat a Castelló"