La vida de Leo, l'home que va violar 5 germans menors d'edat a Sevilla

Tenia 27 anys en el moment dels fets
Imatge de Leonardo Francisco | Cedida

 

Leonardo Francisco Moreno García, un jove de Sevilla, ha estat condemnat a 54 anys i 3 mesos de presó per violar cinc germans menors d'edat a la localitat de Pilas, a Sevilla. Tots ells, d'origen romanès, tenien d'entre 5 i 11 anys. Els enganyava comprant-los llepolies per després portar-los a una casa allunyada del poble, on tenien relacions sexuals amb ell, segons informa 'El Español'.

Compra de llepolies

Tots ells es van conèixer en una festa d'aniversari de la germana petita de l'acusat l'any 2012. Leo sempre s'havia mostrat molt simpàtic amb ells però sempre de manera inofensiva. A este factor se suma el fet que la família tenia molts problemes econòmics així que, després de guanyar-se la confiança de la família, donava diners als xiquets perquè compraren llepolies.

 

Unes violacions terribles

Va ser durant les vacances de Setmana Santa d'aquell mateix any quan Leo va dur a terme les violacions que, segons el citat mitjà, eren horribles. Els xiquets van viure un autèntic infern on les fel·lacions, les masturbacions, les penetracions anals, els cops i les amenaces estaven a l'ordre del dia de les múltiples vegades que els germans van ser violats. L'única persona que va aconseguir escapar va ser la germana gran després d'un bes forçat.

La condemna arriba tard

Les víctimes van necessitar tractament psicològic durant anys després de patir contínuament molts mesos. Finalment, el 5 de maig del 2012, els pares dels menors van denunciar els fets a la Guàrdia Civil, motiu pel qual Leo va ser detingut hores després. No ha estat fins al cap de 6 anys, però, que entrarà a la presó per complir la seua condemna.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"DURÍSSIM: «Fa sis mesos que em van matar el Xavi, el meu fill de 3 anys»" "Atenció: Accident mortal a València"